Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Villanybojlerekről képes leírás - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu
részletek »

Villanybojlerekről - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bojler.tlap.hu » Villanybojlerekről
Keresés
Találatok száma - 5 db
A villanybojlerekről

A villanybojlerekről

A konkrét használat során a vízmelegítésre fordított villamos energia mennyisége nem pusztán a vízmelegítő szerkezet műszaki tulajdonságaitól függ (persze nagymértékben ettől is), hanem a beépítés körülményeitől, a használat módjától, a beépített egyéb szerkezetektől (pl. csaptelep), és hogy ez mennyire van összhangban a kívánt használat módjával.

Bojler vízkőtelenítés

Bojler vízkőtelenítés

Megtisztítom a villanybojler belsejét a vízkőtől. Éves szinten megtakarítok 2-3 hónapnyi elektromos áramot és 300 kilónyi szén-dioxidtól kímélem meg a légkört. Ha mindenki csinálná egy Szombathely méretű város teljes éves energiafelhasználását spórolnánk meg.

Goldmax

Goldmax

A háztartásban előforduló vízkövesedés okozta problémáinkra eredménytelenül kerestünk egyszerű, olcsó, gyors és hatékony megoldást a hazai piacon. Vágja szét a csövet, rakassa közvetlenül a bojler elé mert csak akkor hatásos, vagy kösse rá a 240V- ra az elektromost, vagy vegye meg a kémiai gyantás vízlágyítót (most csak 200,000.- + ÁFA) és így tovább' mondták a kereskedők a szaküzletekben. Nem tetszett. Nem adtuk fel és rövidesen találkoztunk egy elfogadhatónak tűnő alternatívával.

Ion cserélős vízlágyító

Ion cserélős vízlágyító

A vízlágyítót úgy tervezték, hogy alkalmazható legyen háztartásokban, villákban, panziókban, éttermekben, cukrászdákban, pékségekben, fogorvosi rendelőkben és minden olyan helyen, ahol a vízkő problémát okoz vagy okozhat.

Villanybojlerekről általában

Villanybojlerekről általában

A cikk a villanybojlerek felépítéséről, szerkezeti elemeiről, felszereléséről, beállításáról, üzemeltetéséről, biztonságáról, energiafelhasználásáról, vízkövesedéséről stb. szól. Szóval a villanybojlerekről úgy általában: persze a teljesség igénye nélkül, hiszen egy-egy témakör kimeríthetné egy ilyen cikk terjedelmét.

Tuti menü