Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervízek Vidéken képes leírás - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu
részletek »

Szervízek Vidéken - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bojler.tlap.hu » Szervízek Vidéken
Keresés
Találatok száma - 15 db
Békés megye

Békés megye

Húsz éve foglalkozik gáztechnikai berendezésekkel és logisztikával. A társulás Békés megye területén végzi gázkészülékek üzembehelyezését 'garanciális idő alatti' és azon túli javítását, karbantartását. Biztosítja a folyamatos működéshez szükséges alkatrészeket és egyéb kiegészítő elemeket.

Berczi Sándor - Szolnok

Berczi Sándor - Szolnok

Automata mosógépek, és villanybojlerek javítása a hét minden napján Szolnokon. Hívjon bizalommal, a hét minden napján. Segítek, és megjavítom. Ami javítható, az működni fog. Több éves tapasztalat, ügyfélcentrikus szolgáltatás.

Beretta

Beretta

A Beretta Szervizpartner hálózat 160 elsőrangú szervizcégből áll, ami több mint 250 szakképzett, heti 7 napon át rendelkezésre álló szerelőt jelent. Bármely Szervizpartnertől kérhet műszaki tanácsot, megrendelhet beüzemelést, vagy karbantartást, szükség esetén helyszíni javítást.

Bojler, hűtő, mosógép javítás

Bojler, hűtő, mosógép javítás

Hűtőgép, mosógép, bojler javítása Veszprémben és vonzáskörzetében, valamint Szentkirályszabadja, Baltonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonkenese térségében. Szolgáltatásaink: * Háztartási gépek javítása * Használt, felújíott hűtőgépek, mosógépek adásvétele 35 éve a lakosság szolgálatában, gyors és pontos munkavégzés, ha problémája van hűtőgépével, mosógépével, bojlerével, hívjon bizalommal!

Dara Gábor

Dara Gábor

Háztartási elektromos gépek garanciális és garancián túli szakszerű javítását végzem Nagykanizsán és környékén. Garanciális szervíz munkák, rövid határidővel. Garanicán túli javításokat is vállalok.

Gömöri szervíz

Gömöri szervíz

A Gömöri szervíz a háztartásban megtalálható villamossággal működő gépek javításával is foglalkozik. Garanciális szervize vagyunk a Candy, Hoover, Beko márkájú háztartási gépeknek. Hívjon minket és segítünk.

Kecskemét

Kecskemét

Bojlerek idővel megtelnek vízkővel, ez sajnos kívülről nem látható, viszont egyértelmű jeleit észlelheti: Súgó, sistergő hangot hallhat a víz melegítése során. Lényegesen kevesebb forró vizet engedhet ki a készülékből.

Mórahalmi villanyszerelők

Mórahalmi villanyszerelők

Ha Mórahalomon,vagy környékén laksz, és elromlott a bojlered, vagy szeretnéd vízkőteleníteni, akkor hívj bennünket bizalommal. Segítünk a problémádon. Gyors, szakszerű, pontos munkavégzés, határidőre.

Németh gázszervíz

Németh gázszervíz

Épületgépészeti munkák kivitelezésével foglalkoztam, majd 1995 óta a piaci igények kiszolgálása végett szervizelés és javítási munkák elvégzésére szakosodtam. 2007-ben a vállalkozás bővülésével átalakultunk, és azóta mint Népógáz Gázszervíz Kft. működünk.

Hirdetés
Ott Péter

Ott Péter

Üdvözlöm a honlapon. Bár a szakemberek azt mondják, ezt a részt senki sem olvassa, mégis írnék pár szót cégünkről. Villanyszerelő és elektroműszerész végzettséggel rendelkezem. Villanyszerelés, gyorsan, pontosan, megbízhatóan. Kedvező árak, ingyenes árajánlat. Precíz, korrekt munka.

Sos szervíz

Sos szervíz

A villanybojlerek általában nem igényelnek sűrű karbantartást, de ha a gyártó által megadott megelőzési tevékenységeket (vízkőmentesítés) nem teszi meg, a villanybojler korródálódik, vízkövesedik, ami a teljesítményét csökkenti, feleslegesen megnövelve Önnek a víz- és villanyszámla összegét.

Szeged

Szeged

Különböző háztartási gépek beüzemelését, karbantartását, javítását vállaljuk. Klíma berendezések forgalmazása, telepítés előkészítés-előcsövezés, telepítés, beüzemelés, karbantartás, javítás. Pontos és szakszerű munka.

Szegedi viz-gáz-fűtés

Szegedi viz-gáz-fűtés

Új épületgépészeti kivitelezések megvalósítása, ipari és lakossági ügyfeleknek egyaránt. Épületgépészeti átalakítások,módosítások. Kazán, radiátor, mosdó, Wc stb. cseréje. Napkollektor, hőszivattyú, légkazán beszerzése, beépítése, üzembe állítása

Szerviz Kecskemét

Szerviz Kecskemét

Bojlerek idővel megtelnek vízkővel, ez sajnos kívülről nem látható, viszont egyértelmű jeleit észlelheti: Ha súgó, sistergő hangot hallhat a víz melegítése során, ha lényegesen kevesebb forró vizet engedhet ki a készülékből, ha nagy mértékben megnő a bojler elektromos fogyasztása.

Szett Kft

Szett Kft

Átlagosan húsz éve dolgozunk az épületgépészeti és tüzeléstechnikai szektorban. Végzettségünk szerint gépészeti, illetve elektromos közép és felsőfokú képzettség mellett öt a tüzelőberendezések karbantartásával.

Tuti menü