Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kereskedők Vidéken képes leírás - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu
részletek »

Kereskedők Vidéken - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bojler.tlap.hu » Kereskedők Vidéken
Keresés
Találatok száma - 8 db
Balaton felvidék

Balaton felvidék

Hűtőgép, mosógép, bojler javítása Veszprémben és vonzáskörzetében, valamint Szentkirályszabadja, Baltonalmádi, Balatonfűzfő, Balatonkenese térségében. 35 éve a lakosság szolgálatában. Gyors és pontos munkavégzés.

Decomix Bt

Decomix Bt

A Hajdu forróvíztárolók háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz-igény kielégítésére szolgálnak. A széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez optimálisan megfelelő készülék választható.

Elektro kapitány

Elektro kapitány

A webáruházunkban és az áruházunkban található termékskála nem minden esetben fedi egymást, és az alkalmazott árak is eltérhetnek! Törekszünk a pontos képi megjelenítésre, a termékek jellemzőinek pontos leírására. Az esetleges pontatlanságokért azonban felelősséget nem vállalunk.

Gépész csoport

Gépész csoport

Cégcsoportunk forgalma dinamikusan emelkedő trendet mutat, ami az üzletpolitikánk kedvező piaci fogadtatását igazolja vissza számunkra. A siker titka összetett, szerepe van benne cégcsoport nagyságából adódó jobb kiszolgálási készségnek, a központi beszerzési stratégiának, saját márkás termékeinknek, átgondolt kereskedelmi koncepciónknak és széleskörű marketingtevékenységünknek.

Gravitáció Kft

Gravitáció Kft

A Gravitáció Kft. 1984-ben alakult. Kezdetben épületgépészeti kivitelezéssel foglalkoztunk, majd 1989-től kezdtünk el kereskedelmi tevékenységet folytatni, 1996-tól pedig kiemelten épületgépészeti termékek nagykereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk.

Plan Zrt.

Plan Zrt.

Magyarország épületgépészeti piacának meghatározó szereplőjeként a PLAN Kereskedelmi Zrt. közel 25 éve kínál magas színvonalú, versenyképes, az igényekhez rugalmasan alkalmazkodó épületgépészeti megoldásokat, amelyek hatékony és megbízható eszközei mindennapi életünknek.

Szatmári épületgépészet

Szatmári épületgépészet

Célunk megoldást nyújtani annak, aki építkezik, aki felújít, és annak is, aki szerel. Mindezt alacsony áron és jó minőségben. Azon dolgozunk, hogy nálunk egyszerűen, gyorsan és kényelmesen rátaláljon a megoldásra, a SZATMÁRI-nál vásárolt készülékekkel, berendezésekkel olcsóbban tudjon fűteni, takarékosan bánhasson az energiával, alacsony költségvetésből is elegáns fürdőszobát, enteriőrt tudjon kialakítani. Döntéséhez természetesen igénybe veheti szakeladóink támogatását.

Vrec-co Kft.

Vrec-co Kft.

Cégünk több mint 20 éve foglalkozik háztartási-gép alkatrészek forgalmazásával, hűtéstechnikával. 1992-ben megnyitottuk első magyarországi üzletünket. Cégünk jelenleg Szegedtől 15 km-re Szatymazon működik.

Tuti menü