Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bojler.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ariston

Ariston

Falra szerelt elektromos tároló rendszerű vízmelegítő, falra szerelt elektromos tároló rendszerű vízmelegítő Eco funkcióval. Falra szerelt elektromos tároló rendszerű vízmelegítő Eco funkcióval és digitális kijelzővel.

Bosch

Bosch

A Bosch vízmelegítők optimális megoldást nyújtanak a családi házak és lakások melegvíz-ellátására. A Bosch egyaránt gyárt kéményes és parapetes gázüzemű átfolyós vízmelegítőket kis és nagy teljesítményben.

FÉG

FÉG

A víz felmelegítése használatkor történik, így nincs tárolási hőveszteség. Bármikor az éppen igényelt hőfokú vizet állíthatjuk elő. Elkerülhető túl forró víz előállítása, majd lehűtése. A vízmelegítő kis terjedelme miatt akár a kifolyó csap közelébe is felszerelhető.

Hajdu

Hajdu

A Hajdúsági Ipari Zrt. bojlerek (forróvíztárolók, vízmelegítők), puffertartályok, fatüzelésű és kondenzációs kazánok, napkollektorok és motoros háztartási készülékek (mosógépek, centrifugák) gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Junkers

Junkers

2010. márciusától a Junkers fűtéstechnológiai márka Bosch márkanéven jelenik meg Magyarországon is. A névváltás célja a piacon való jelenlét erősítése valamint az energiahatékony fűtési és melegvíz-készítési termékkínálat bővítése.

Saunier Duval

Saunier Duval

Könnyed, franciás vonalvezetésű, bármilyen környezetbe harmonikusan illeszkedő, őrláng nélküli, modulációs teljesítményszabályozású, átfolyós üzemű, kéményes, fali vízmelegítő-család. Saunier Duval - Mindig az Ön oldalán.

Termomax

Termomax

Az energiatakarékos és környezetkímélő fűtési megoldások terén a ma elérhető legmagasabb szintet a kondenzációs kazánok jelentik. Sokan félnek a kondenzációs kazánok alkalmazásától a viszonylag magas beruházási költségek miatt, de bizonyított tény, hogy a befektetés 3 év alatt megtérül. Sőt a megtérülési idő a gáz árának folyamatos növekedése miatt egyre csökken!

Vaillant

Vaillant

Ha néhány edényt kell elmosogatni a konyhában vagy ha mosdáshoz, zuhanyozáshoz van szüksége meleg vízre, akkor az MAG gázüzemű, átfolyós rendszerű vízmelegítők gyorsan megoldják a feladatot. Ha kényeztetni szereti magát egy forró kádfürdővel vagy egy időben és több helyen is melegvizet kell biztosítani, akkor VGH/VIH tárolós rendszerű melegvíz-készítő termékeinket ajánljuk.

Tuti menü