Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bojler szervízek Budapesten képes leírás - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu
részletek »

Bojler szervízek Budapesten - Bojler - márkák és szervízek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bojler.tlap.hu » Bojler szervízek Budapesten
Keresés
Találatok száma - 28 db
A/C szervíz

A/C szervíz

Az A/C szervíz 1994 óta áll a lakosság szolgálatában! Eleinte Budapest területén javítottunk gépeket, 2005 januárjában kiterjesztettük szolgáltatásainkat Pest megye területére! Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Ami elektromos

Ami elektromos

Az állapotfelmérés, és a szükséges anyagok beszerzése után néhány órán belül a bojler ismét üzemképes állapotban maximális mennyiségben termeli a meleg vizet. Villanybojler javítás , csere , bojler szerelés , vízkőtelenítés.

Azonnali Bojler szerelés

Azonnali Bojler szerelés

Karadin András vagyok és 24-éve a lakosságnak szolgáltatok, mint víz-villany-bojler szerelő. A nap minden szakában hívható vagyok, még ünnep napokon is. Kiszállásom -90-perces. Olasz és Hajdu bojlerek teljes körű szakszervizelése,bojler csere,vízkő mentesítés alkatrésszel.Gáz átfolyós víz melegítők átépítése villany bojlerre,készülékkel.Teljes körű épület villanyszerelés.Kisebb javítások,szerelések,vezeték csere.Hívjon és én megoldom a javítást munkalappal és számlával igazolva.Éjjel-Nappal-hétvégén! 06 -20 -585-4925

Azonnali Bojler Szerelő

Azonnali Bojler Szerelő

Azonnali szervizelést és bojler cserét vállalunk a nap 24-órájában, akár hétvégén vagy ünnepnapokon. Minden Olasz és Hajdu bojlerek karbantartása, vízkőtelenítése új alkatrészekkel együtt Húsz éves tapasztalatommal minden problémát megoldottam hiánytalanul,és olyan készülékeket is javítottam,amiről több szerelő lemondott.Gáz átfolyós víz melegítőről villany bojlerre átszerelés papírozással.Hívjon bizalommal és 90-perc alatt önnél vagyok megjavítani a hibás vízmelegítőjét Vagy kérjen tőlem árajánlatot egy új készülék beszerzésére.

Bojler javítás

Bojler javítás

Az elektromos árammal való vízmelegítés ötlete már az 1800-as évek elején felvetült, de gyakorlati alkalmazására, elektromos vízmelegítő készülékek gyártására csak 1896-tól került sor, Németországban. Magyarországi elterjedése még sokáig, az 1966-os hazai tömeggyártás megkezdéséig váratott magára.

Bojler javítása Budapesten

Bojler javítása Budapesten

Bojler javítás oldalunkon a leggyakrabban előforduló, kiegészítő és biztonsági szerelvények meghibásodását és javításukat foglaljuk össze. Hajdu villanybojler tulajdonosok és használók szerencsés helyzetben vannak mivel bojlerük javítása felhasználó és szerelő barát.

Bojler Szerelő Azonnal

Bojler Szerelő Azonnal

Bojler szerelő 90-perces, díjtalan kiszállással! A Karadin Villany kft Éjjel-nappali villanyszerelő gyors szolgálat.Bojlerek telepítése-víz-villanyszereléssel Minden nemű bojler javítása, cseréje, vízkőmentesítése még hétvégén is.Kazánok, konvektorok, átfolyós vízmelegítők . Bojler alkatrész és készülék házhoz szállítással díjtalanul. Munkánk utáni garanciáját számlával garantáljuk. Hívjon és megoldjuk csöpögő, elektromosan rázó, nem fűtő-üzemelő bojlerját.Pesten és Pest megyében is a rendelkezésére állok.

Bojlercsere

Bojlercsere

Vállalkozásunk gázbojlerek, villanybojlerek, átfolyós vízmelegítők cseréjével, áthelyezésével foglalkozik. Lakás, fürdőszoba felújításnál elvégezzük a bojler, vízmelegítő szakszerű le-és felszerelését, áthelyezését, villany, gáz és vízvezeték szereléssel együtt.

Cirkoking

Cirkoking

Kedves Látogatónk! Budapesten és környékén kiszállási díj nélkül veheti igénybe a szervizt. A készülékek házhoz szállítása szintén díjtalan. Néhány általunk gyorsan elérhető település: Pécel, Kistarcsa, Fót, Gödöllő, Dunakeszi, Gyál, Vecsés, Dunaharaszti, Halásztelek, Törökbálint, Érd, Budaörs, Budakeszi, Solymár, Budakalász, Szentendre.

Hirdetés
Elektro-stamm

Elektro-stamm

Cégek intézmények, társasházak és a lakosság szolgálatában. Hívását éjjel-nappal fogadjuk. Budapesten 2 órán belül, Budapest környékére 4 órán belül kiszállunk, és megkezdjük a hibaelhárítást, javítást.

Etele szervíz

Etele szervíz

Az Etele Kft. szervíiz 1988-tól áll megrendelőink rendelkezésére. Eleinte elektromos háztartási gépek javításával foglalkoztunk. Később tevékenységünk kiegészült alkatrész, tartozék és készülék forgalmazására is.

Fűtésszerelés

Fűtésszerelés

Tapasztalt Kollégáink Szinte Minden Problémát Elhárítanak! Minden Elvégzett Munkánkra Garanciát Vállalunk! Akár 1-2 Órán Belül A Helyszínre Ékrezünk! Korrekt És Reális Árképzésünk Miatt Már Számos Elégedett Ügyféllel Rendelkezünk! A kazánjavításoknál mi hiszünk abban, hogy a magas minőségű munkavégzés, a szakmai felkészültség, a reális munkadíjak és a megbízhatóság alapvetően fontos a szakmánkban. éppen ezért nem hirdetjük magunkat ingyenes kiszállási díjjal: Sajnos több cégnél bevett gyakorlat, hogy ha a megrendelő nem kéri a magas szerelési díjjal megállapított munkadíjat, akkor felszámolnak egy úgynevezett ,,hiba megállapítási díjat.így gyakorlatilag ugyanazt az összeget fizeti ki a megrendelő, mint nálunk egy kiszállási díjat.

Gázkészülék szervíz

Gázkészülék szervíz

Fűtés és meleg víz ellátásunk biztonságos, takarékos, üzembiztos és környezetbarát működésének kulcsa az ön gázkészülékének állapota! Ennek elmulasztása növeli gázfogyasztásunkat, gázt égése során rosszul használja fel,más néven hatásfoka csökken, és nem utolsó sorban balesetveszélyessé is válhat.

Gázszerelő Budapest

Gázszerelő Budapest

Bármilyen problémája merült fel gázfűtés témában, a Gázőr Gázkészülék Szerviz gázszerelő kollégái teljes körűen állnak a rendelkezésére a fűtés szerelésétől kezdve a gázkazán javítási és karbantartási feladatokig. Szaktudásunkra garancia, hogy minden munkatársunk rendelkezik gázszererelő mestervizsgával, valamint arcképes gázszerelő igazolvánnyal.

Gebe Kft.

Gebe Kft.

Villanybojler, gázbojler vízkőtelenítést vállalunk! Gázbojler, villanybojler csere esetén gyors megoldásra és képzett szakemberekre van szükség. A Gebe Kft. mind villanybojler, gázbojler, javítást cserét, mind pedig karbantartást is vállal.

HAJDÚ villanybojler-szerelő Budapest

HAJDÚ villanybojler-szerelő Budapest

Budapesten a legolcsóbb áron, plusz kiszállási díj nélkül a HAJDÚ villanybojlerek következő problémáit javítom: - a csepegés legtöbb esetben vízkőtelenítéssel megoldható, ha a fenéklemez lukadt ki akkor z is cserélhető - vízkötelenítésnél a rozsdásodás megelőzésére szolgáló elhasználódott anód cseréje is szükséges lehet - ha hangos a bojler, zúg, búg sistereg akkor a vizkőtelenítésen kívül a fűtőszál cseréjére is szükség lehet - elektromos alkatrészek cseréje (pl. vezeték, szabályzó) - ha a bojler oldala lyukadt ki akkor ez csak a bojler cseréjével oldható meg, de ezt is kedvező áron vállalom - ha a bojlernek nincs komolyabb baja akkor is érdemes 1-2 évente a vízkőtelenítést elvégeztetni mert a megfelelő időben elvégzett vízkőtlenítéssel 20-30%-os energiamegtakarítás érhető el és nagymértékben megnöveli a villanybojler éllettartamát, mert megelőzi a kilyukadását és az ezzel járó kölcséges cserét.

Hts Group Budapest

Hts Group Budapest

Ön a HTS Group Kft honlapján jár. Reményeink szerint régi, vagy közeljövőben, új ügyfélként köszönthetjük Önt. Vállalkozásunk lakásszervizként, a háztartásban felmerülő épületgépész feladatok ellátását vállalja, és látja el magas szakmai színvonalon, Budapest és Pest megye területén. Cégünket 2003.-ban alapítottuk négy fővel. Mivel már 1995 óta dolgozunk együtt, a sok sikeresen elvégzett munka alapozta meg az önálló cég alapítását.

Tuti menü